۱۴۰۳ سه شنبه ۲۶ تير

پنجمین بازدید از سلسله بازدیدهای راهیان پیشرفت دانشگاه اصفهان

پنجمین بازدید از سلسله بازدیدهای راهیان پیشرفت دانشگاه اصفهان با حضور گسترده اساتید، دانشجویان، برخی از مدیران و معاونین دانشگاه از جمله معاون پژوهش و فناوری و مسئول بسیج اساتید دانشگاه از شرکت کف ریز واقع در شهرک صنعتی نجف آباد با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی، حوزه فعالیت این شرکت تولید چرخ های لوکوموتیو می باشد که با دستان پرتلاش متخصصین داخلی انجام می شود.

دکتر امیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این بازدید، ضمن بیان ظرفیت های موجود در دانشگاه اصفهان، خواستار گسترش و تداوم همکاری های مشترک گردید. در ادامه این بازدید، با مدیرعامل شهرک صنعتی نجف آباد نیز نشست مشترکی انجام و پیرامون مسائل و مشکلات شرکت های مستقر در این شهرک و راهکارهای حل مشکلات آنها توسط اساتید دانشگاهی بحث و گفتگو شد

1403/04/19